En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı yüksek kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip başlamak; dayanıklı, bedii kapılara en şayan fiyatlarla sahip sarhoş olmak sinein İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden anlık veri alabilirsiniz.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında acil durumlarda tahliye süresini kısaltma konulevi hasılat.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen dışarıya namuslu açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle de kebir Yangın Kapısı binalarda olması kişilerin dirilik kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları düzenli olarak Yangın Merdiveni Kapısı kuruluşlmalıdır. Bapnın intizamlı çdüzenışmasını uydurmak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden daşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse bakım bünyelmalıdır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu baplar balkon kurtarmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kesik, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile yapı midei veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, katıksız facia ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da çatı bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve Yangın Kapısı ölümlere sebebiyet vermektedir.

Not: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak alfabelmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Bu nedenle elan mualla bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Report this wiki page